Star

2Pac
Nume real: Lesane Parish Crooks
Alias: Tupac Amaru Shakur
Data nasterii: 16 Iunie 1971
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bronx, New York
Data decesului: 13 Septembrie 1996
Mama: Afeni Shakur
Tatal: Jeral Wayne Williams alias Mutulu Shakur
Surori: Sekyiwa Shakur(vitrega)
Frati: Maurice Harding (vitreg)
Sotie: Kidida Jones (logodnica)
Inaltime: 1,77m
Greutate: 60kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: brunet
Hobby-uri: Actor, Poet, Rapper
Citate preferate: Toti negrii de treaba, toti negrii care schimba lumea, mor violent. Ei nu mor de o moarte naturala.
Site oficial: http://www.2paclegacy.com/


Biografie:
Tupac Shakur (n. 16 iunie 1971 - d. 13 septembrie 1996) a descoperit la varsta de 12 ani pasiunile pentru actorie, poezie si melodii de dragoste. A studiat la Scoala de Arte din Baltimore actoria si balet. La aceasta scoala, Tupac a lasat o impresie profunda asupra profesorilor si arata un potential mare.Din pacate, Tupac nu a putut sa continue pregatirea. S-a mutat in Oakland, California cu restul familiei. Atunci a inceput Tupac sa "umble cu lumea rea".
La 15 ani, a decoperit muzica rap; a inceput sa scrie texte, sa umble tantos si sa profite de trecutul lui din New York. Oamenii din orasele mici se temeau de reputatia New York-ului; s-a autodenumit MC New York si a lasat impresia oamenilor ca era un dur.
Nefiind tinut inapoi de lipsa lui de educatie, Tupac s-a alaturat trupei de rap Digital Underground ca dansator. Nu la mult timp dupa ce trupa a ajuns foarte cunoscuta, Tupac a lansat primul lui album, 2pacalypse Now, care a fost un succes. Hit-ul Brenda's Got A Baby l-a lansat pe Tupac in lumea muzicii. Datorita talentului lui, a primit un rol in filmul Juice. Tupac a lansat apoi albumul Strictly for my N.I.G.G.A.Z., care a fost un succes mai mare si chiar a intrat in topuri. A murit in Las Vegas.

Galerie foto 2Pac
2 Pac 2Pac