Acest tratament o poate salva pe Denisa manelista?

0

Marion Johnson a impresionat întreg mapamondul cu puterea și pozitivismul ei. O mamă singură bolnavă de cancer în faza terminală a reușit să câstige lupta cu boala, folosindu-se de puterea sucurilor naturale.Cu credința în Dumnezeu și în faptul că acesta nu îi va lăsa singuri pe lume pe cei trei copii, Marion a refuzat să mai urmeze ședințe de chimioterapie.

Femeia s-a hotărât să dea o șansă unui program bazat pe consumul de sucuri vegane căruia i se adăuga și un tratament cu oxigen, fiind convinsă că așa va trăi suficient de mult incât să-și vadă cei trei copii la casele lor. Deși a fost diagnosticată cu cancer la sân în fază terminală cu doi ani în urmă, nu a încetat nicio clipă să creadă în faptul că se va vindeca. După ce medicii i-au dat acel diagnostic crunt, spunându-i că are cancer în stadiul patru și că mai are mai puțin de un an de trăit, femeia a urmat un tratament intensiv de chimioterapie timp de șase luni. Din păcate radiografiile nu o ajutau deloc, ba chiar mai mult, cancerul i se împrăștiase și la ficat, stomac și coloană. Acesta a fost momentul în care a decis să nu mai facă chimioterapie și să caute tratamente alternative. După ce s-a documentat și a aflat ce beneficii uimitoare au sucurile făcute la rece a decis să urmeze această metodă pentru a se trata, în ciuda sfaturilor oncologului ei care insista să facă chimio.

A urmat un tratament cu oxigen și vitamine

La șase luni, după schimbarea bruscă a stilului ei de viață și a unui tratament cu oxigen și vitamine, una dintre tumori a dispărut, iar celelalte nu au mai crescut. Femeia susține că se simte excelent. Ea nu mai consumă deloc carne, zahăr, alcool, gluten sau lactate, ci doar produse ecologice. Bea mult ceai de păpădie și de brusture cu lămâie. Ia suplimente zilnice de vitamine și săptămânal i se administrează intravenos vitamina C. Ȋn plus, britanica urmeaza un tratament într-o camera cu oxigen care îi reface celule deteriorate.

„Sunt 100% convinsă că pot să mă fac bine. Nu îmi fac griji de ce se va întâmpla cu copiii mei după ce voi muri, pentru că nu voi face acest lucru. Sub nici o formă nu-mi voi părăsi copiii. Nu mă gândesc că voi ceda. Un simplu gând negativ iți poate afecta orice celulă din corp”, a adaugat aceasta.

Părerea medicului:

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic consideră că nu-ti poti nega sau schimba genele, destinul, soarta. A avea un stil de viata echilibrat ajuta, dar nu e miraculos. Nu poti scapa de cancer devenind vegetarian si nici protectie împotriva infarctului nu primesti daca elimini grasimile din dieta. Nu poti vindeca bolile grave printr-un regim drastic si nici nu trebuie sa crezi ca boala reprezinta o pedeapsa pentru „prostiile” pe care le-ai mâncat.

Sursa foto si articol: www.dailymail.co.uk și Antena 1-foto Denisa