Și ingerașii au dietele lor!

0

Ȋngerașii de la Victoria Secret fac eforturi mari pentru a fi perfecți pe scenă de fiecare dată când au de prezentat o nouă colecție. Având foarte puțin timp liber la dispoziție, modelele de la Victoria Secret preferă să lucreze la sală exerciții pe care le pot face și singure în camerele de hotel din orașele în care au prezentări de modă. Un asemenea exemplu a urmat și Jenner Kendall, celebrul îngeraș care câstigă în jur de 5 milioane de dolari anual doar din prezentări de modă și ședințe foto. Specialiștii care stau în preajma vedetelor mai mereu, ne dau câteva sfaturi legate de modul în care ne putem menține și noi în formă, cu un minimum de efort.

Sursa foto: Pinterest

Albert Matheny de la “SoHo Strength Lab and Promix Nutrition” spune că “antrenamentele preferate ale lui Kendall includ ridicări de greutăți, genuflexiuni, întinderi și exerciții similare, în principal, deoarece acestea sunt exerciții care lucrează fiecare parte a corpului, în același timp. Acestea sunt cele mai bune tipuri de exerciții, deoarece cu cât lucrezi mai multe părți ale corpului în același timp, cu atât mai repede vei crește ritmul cardiac, ceea ce duce la arderea caloriilor și pierderea în greutate.”

Albert mai spune că Jenner mănâca doar două mese pe zi, dimineața și la prânz iar seara servește un măr sau bea doar apă plată cu câteva feliuțe de lime.

Potrivit lui Matheny, “acestea sunt unele dintre cele mai eficiente mișcări, deoarece antrenarea mai multor grupe de mușchi va duce la mai multe calorii arse.” Exercițiile pe care și le alege Kendall dupa ce se consulta cu antrenorul ei personal, o ajută la construirea masei musculare și la menținerea acesteia.

Doug Skylar, fondatorul PhilanthroFIT din New York, spune: “Aceste tipuri de exerciții antrenează practic fiecare grupă majoră de muschi din corpul tau, ceea ce le face foarte eficiente. Multe dintre aceste exerciții au aplicabilitate in viata reala, de asemenea. Am avut cu totii de ridicat o cutie grea, la un moment dat în vietile noastre. “