„Cred că trebuie să merg la psiholog”, a realizat Dani Oțil

0
Dani Otil psiholog online
Dani Otil psiholog online

Dani Oțil a spus recent, în emisiunea pe care o prezintă, Neatza cu Răzvan și Dani, că este de părere că ar avea nevoie de un psiholog. De ce consideră prezentatorul TV că ar trebui să meargă la un specialist? Ce a realizat în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani?

O specialistă a vorbit în cadrul emisiunii despre teama de singurătate a personelor care preferă să rămână în relații toxice. În acest context, prezentatorul TV nu s-a putut abține, iar cu umorul său aparte a făcut precizare, spunând că trebuie să meargă la psiholog, pentru că el nu își amintește să se fi simțit trist când era singur.

Cu atât mai mult, Dani Oțil a ținut să precizeze faptul că el se simte foarte fericit în momentele în care este singur, bucurându-se de câteva clipe de liniște.

Nu știm dacă Dani Oțil este o persoană introvertită care și-a ales meseria greșit, ori are un program excesiv de încărcat care nu-i permite mai mult timp de relaxare. Însă cu siguranță o ședință cu un psiholog online l-ar lamuri.

În trecut, a apelat la Salvare pentru un atac de panică

Dani Oţil a povestit în 2022 în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” că în urmă cu mai mulţi ani a făcut un atac de panică şi a fost nevoit să sune la 112.

Eu nu am chemat decât de două ori în viaţa mea salvarea. O dată pentru că din motive sufleteşti am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod.

M-am trezit într-un atac de panică. Eram supraantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a povestit acesta în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani.

Acesta a spus că s-a speriat atât de rău încât s-a gândit să dea mesaje de adio, dar a relizat că în acea perioadă nu avea de la cine să-şi ia rămas bun. Când a văzut că se simte rău, Dani Oţil a mers acasă la Răzvan Simion, care stătea lângă el, dar acesta se afla în mijlocul unei discuţii aprinse cu fosta soţie.

M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun.

M-a apucat panica şi mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soţia pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun «Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce»”, a mai povestit Dani.

După ce a venit ambulanţa, medicii au constatat că Dani Oţil nu este în pericol şi că starea sa nu este una gravă: A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis «N-aveţi nici pe dracu domnul Dani»”, a concluzionat prezentatorul.