Star

Activ
Biografie:
Vin de la Timisoara si aduc cu ei un val de muzica ce face din ce in ce mai multe furori printre tineri: muzica house. Se numesc Oana Nistor, Rudolf Stefanic (Rudy) si Flaviu Cicirean (Avy).
Oana Nistor este nascuta in zodia Racului, pe 29 iunie 1983 si a absolvit Liceul "Henry Coanda" din Timisoara.
Rudolf Oszkar Stefanic (Rudy) s-a nascut pe 22 decembrie 1979, in zodia Capricornului, a terminat scoala generala si liceul in Arad - In clasa a IX-a l-a cunoscut pe Flaviu cu care a avut o formatie numita Wetland.
Cicirean Flaviu (Avy) s-a nascut pe 4 decembrie 1979, a copilarit in Arad, dar sta in Timisoara.

Totul a pornit de la un anunt aparut intr-o gazeta locala despre un concurs organizat de postul de televiziune Atomic, pentru trupele care canta muzica electronica (house). Rudolf si Flaviu se cunosteau deja de patru ani si compuneau impreuna: la urma urmei, de ce n-ar fi incercat? Pusi in fata provocarii, si-au gasit in graba un nume - Activ, au compus niste piese noi si le-au trimis la concurs. Ironia sortii a facut ca ei sa fie castigatorii, dar adresa de pe plicul lor sa se piarda. Si au inceput cautarile. "Cei de la Atomic au pus poza noastra pe prima pagina de Internet a postului, ca lumea sa ne recunoasca, eventual. Iar intre timp au inceput sa filmeze un clip la piesa noastra - asta era premiul, dar in care noi nu aparem, fiindca eram dati disparuti. Pana la urma - am aflat si totul s-a terminat cu bine." Apoi Rudy si Avy au cooptat-o si pe Oana in formatie. Activ a semnat un contract cu Casa de discuri Media Pro, a inregistrat cel de-al doilea album, "In transa", si se pregateste intens pentru un mare turneu national.

Galerie foto Activ