Star

Alexandru Arsinel
Nume real: Alexandru Arsinel
Data nasterii: 04 Mai 1939 (82 ani)
Zodia: Taur
Locul nasterii: Dolhasca, jud. Suceava, Romania
Culoarea ochilor: negri
Culoarea parului: alb
Educatie: Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale", din Bucuresti (promita 1962)









Biografie:
Stela Popescu si Alexandru Arsinel au format un cuplu de actori de comedie care, timp de 30 de ani (din 1978) au adus zambetul pe buzele romanilor.

In anul 2002 au primit premiul special al UNITER pentru teatrul de revista.

Filmografie:

1981 - "Ana si... hotul"
1983 - "Ca-n filme"
1985 - "Colierul de turcoaze"
1987 - "In fiecare zi mi-e dor de tine"
1990 - "Flacaul cu o singură bretea"
1990 - "Miss Litoral"
1991 - "Anotimpul iubirii"
1992 - "In fiecare zi mi-e dor de tine"
1994 - "A doua cadere a Constantinopolului"
1995 - "Paradisul in direct"
2001 - "Sexy Harem Ada-Kaleh"

Galerie foto Alexandru Arsinel

Momentan nu exista poze pentru Alexandru Arsinel.