Star

Amy Lee
Amy Lee
Nume real: Amy Lynn Hartzler
Alias: Amy Lynn Lee
Data nasterii: 13 Decembrie 1981 (37 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Riverside, California, USA
Status marital: casatorit
Mama: Sara Cargill
Tatal: John Lee
Surori: Carrie, Lori
Frati: Robby
Sot: Josh Hartzler
Inaltime: 1,61m
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: negru
Hobby-uri: muzica
Educatie: Middle Tennessee State University
Site oficial: www.evanescence.com


Biografie:
Cantecul "Hello" de pe albumul "Fallen" este dedicat sorei sale ce a murit in 1987. Familia ei s-a mutat în multe locuri, incluzând Florida şi Illinois, dar s-a stabilit, intr-un final, în Little Rock, Arkansas, unde a înfiinţat Evanescence. A absolvit Academia Pulaski în 2000 şi de asemenea a încercat să urmeze Middle Tennessee State University.
Viata lui Amy Lee a fost incurcata si grea pana s-a format trupa Evanescence. Ea a patimit multe relatii cu multi rockeri din Anglia dar niciunul nu a fost pe placul ei, mai ales ca toti se apropiasera prea mult de viata personala a acesteia. In schimb a avut o relatie de lunga durata cu Samuelo Doria, cel mai bun chitarist din America, spune el.
Amy Lee şi-a anunţat logodna în cadrul unui interviu de la MuchMusic, pe data de 9 ianuarie, spunând ca fericitul căruia i-a spus "da" este Josh Hartzler, un psihiatru de 29 de ani, despre care ea a compus piese precum Bring Me To Life sau Good Enough Nunta a avut loc pe data de 6 mai 2007, iar luna de miere lângă Bahamas

Galerie foto Amy Lee
Amy Lee