Star

Ana Lucía Domínguez
Ana Lucía Domínguez
Nume real: Ana Lucía Domínguez
Locul nasterii: Santafe de Bogotá, Columbia
Status marital: casatorit
Sot: Jorge Cardenas
Inaltime: 1,65m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: castaniu









Biografie:
Ana Lucía Domínguez este actriţă şi model. S-a remarcat datorită rolurilor sale în telenovele.

Filmografie:
1993 - Padres y hijos
1993 - De pies a cabeza (Yadira Chacón)
1996-1998 - Conjunto cerrado (Manuela)
1998 - Hermosa niña (Antonia Donoso)
1999 - El fiscal (Francisca "Frica" Lombana)
2000 - Amor discos (Miryam Isabel Dominguín)
2000 - Se armó la gorda (Jackeline Monsalve)
2001 - El informante en el país de las mercancías (Cecilia de Castro)
2002 - Gata salvaje (Adriana)
2003 - Jurământul / Pasión de gavilanes (Libia Reyes / Ruth Uribe)
2004 - Te voi învăţa să iubeşti / Te voy a enseñar a querer (Camila Buenrostro)
2005 - Decisiones
2006 - Amores cruzados (María Márquez García)
2007 - El engaño (Marcela García / Camila Navarro)
2007 - Madre Luna (Anabel Saldaña)
2007 - Gringo Wedding
2008 - Las brujas de South Beach (Catalina)



Galerie foto Ana Lucía Domínguez
ana lucia ana 2 Ana Lucía Domínguez