Star

Andrea Lopez
Andrea Lopez
Nume real: Andrea López Vargas
Data nasterii: 07 Decembrie 1976 (42 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Cali, Colombia
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: roscat


Biografie:
Andrea López a fost remarcată în urmă cu 10 ani de către Sergio Cabrera şi Florina Lemaitre pentru filmarea unui spot publicitar.

Andrea şi-a dorit să fie fotomodel. Fotograful Oscar Azula a dus-o la RCN Television la un casting. De atunci viaţa ei s-a schimbat radical.

A jucat în producţii precum: "O todos en la cama", "La sombra del deseo", "Prisioneros del amor", "La madre", "Castillo de naipes", "Traga Maluca", "Amantes del desierto" sau "Luna. Actriţa a jucat şi în filmul de succes "Y tu mamá también" nominalizat la Oscar la categoria "Cel mai bun scenariu original".

După asemenea realizări profesionale, Andrea mărturiseşte că a avut foarte multe de învăţat de la actriţele Vicky Hernández şi Amparo Grisales: "Am avut plăcerea să lucrez cu Vicky, care este o super actriţă, iar de la Amparo am învăţat să mă machiez, să fiu profesionistă pe platourile de filmare de dimineaţă până seara."

În 1997, Andrea López s-a transormat într-un adevărat sex-simbol, după ce a lansat un calendar cu poze în costum de baie. Fotograful Mauricio Mendoza a fost cel care a realizat şedinţa foto la Mazatlán, în Mexic. Imediat după lansare, ea a devenit imaginea mai multor firme de lenjerie intimă.
Marele ei vis este să ajungă o actriţă la fel de bună ca cea pe care o admiră, Glenn Close.

În prezent, filmează pentru "Zorro", telenovela produsă de Sony Pictures Television International în colaborare cu Telemundo (SUA). Aici o intepretează pe Mariángel, o femeie frumoasă, senzuală, educată şi foarte cochetă.

Galerie foto Andrea Lopez
Andrea Lopez Andrea Lopez