Star

Andrei Galut
Nume real: Ioan Andrei Galut
Data nasterii: 02 August 1984 (33 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Arad, Romania
Status marital: necasatorit
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: muzica
Biografie:
Ioan Andrei Galut, in varsta de 23 de ani, este castigatorul celui de-al doilea sezon Megastar.
Andrei pune muzica pe primul loc
Pasiunea lui pentru muzica a existat dintotdeauna, insa de abia in urma cu doi ani a simtit ca a venit momentul sa isi valorifice talentul. A rugat un prieten sa-i imprumute chitara lui, in speranta ca va fi suficient de ambitios incat sa-si duca pana la capat planul, acela de a invata singur cateva piese. Nu a fost usor, insa nu s-a lasat pana nu a reusit. Cu timpul, a invatat tehnici si acorduri din ce in ce mai complexe. A inceput sa puna pe hartie sentimente si trairi, apoi le-a potrivit cu o linie melodica, si astfel, in momentele in care se simtea inspirat, reusea sa compuna cate un cantec.
Decizia de a veni la Megastar a fost luata destul de brusc, fara ezitari. Nu avea nimic de pierdut, iar aceasta sansa de a se remarca in domeniu s-a ivit exact la momentul potrivit. Terminase facultatea, si inca nu avea un serviciu. Nu si-a facut mari sperante, a vrut doar sa-si incerce norocul. Era curios sa afle ce se intampla la o astfel de preselectie si sa vada daca ii poate face fata. Unii prieteni, alaturi de care cantase, au spus ca era si cazul sa incerce sa se remarce, in timp ce unii colegi, care nu stiau de pasiunea lui, l-au felicitat pentru curaj. Familia lui Andrei a fost si este 100% alaturi de el. Unele rude nu stiau ca isi doreste atat de mult sa cante, asa ca a reusit sa-si surprinda si familia.
"Tehnica" lui de a infrunta emotiile consta in a fi el insusi, atat pe scena cat si in viata de zi cu zi. Pentru Andrei, lectiile de coregrafie de la Megastar au fost o adevarata corvoada, constatand ca mai are mult de lucru la capitolul "miscare scenica".
Se considera curios si ambitios, uneori timid si visator. E o fire sociabila, insa are putini prieteni adevarati, oameni pe care se poate baza indiferent de circumstante.
Isi doreste sa cante si sa compuna muzica, insa e constient de faptul ca muzica este un domeniu din care putini reusesc sa traiasca, asa ca si-a rezervat si cateva planuri secundare in domeniul profesional.

Pe Andrei il caracterizeaza curajul. Vara trecuta a plecat singur in SUA prin intermediul programului Work&Travel si astfel a reusit sa viziteze locuri la care doar visa. Prin aceasta experienta a invatat sa ia viata in piept si sa traiasca pe cont propriu. Il admira pe Donald Trump pentru ca a reusit sa se mentina in top in ciuda tuturor esecurilor. Cel mai mult ii place sa calatoreasca si sa cante. Se simte capabil, dar recunoaste ca nu este perfect si ca mai are multe de invatat. Iar daca in urma participarii la Megastar va deveni un artist cunoscut, va promova mai mult muzica rock in Romania.

Galerie foto Andrei Galut
Andrei Andrei