Star

Animal X
Biografie:
Povestea celor trei, VIERME, SOPARLA, HIENA, sub numele de ANIMAL X, incepe in Constanta si are la baza pasiunea pentru break-dance.
Serban, Alex si Mihai sau cum le place sa-si spuna HIENA, SOPARLA si VIERME sunt trei baieti din Constanta care au fost descoperiti de Laurentiu Duta si au pus bazele formatiei ANIMAL X. Serban si Alex se cunosc inca din clasa a.IX.a, cand erau elevi la "Liceul Militar Al.I.Cuza".
Pentru ca pasiunea amandurora era dansul, pe 23 octombrie 1998, cei doi au hotarat sa-si faca o trupa de dans, impresarul lor fiind Mihai. Prima aparitie in formula initiala a fost la emisiunea "Ore verzi" de la TV Neptun. Acolo au fost vazuti de Laurentiu, care le-a propus imediat infiintarea unei trupe de freestyle in varianta de trei. Prieten bun inca de la 4 ani cu Serban, care locuia la doua blocuri mai incolo, Mihai impresarul a fost ales sa completeze trupa: "Si eu si Alex am invatat singuri sa dansam, asa ca l-am luat pe Mihai si l-am pus la treaba. A repetat pana a reusit sa danseze ca noi". Asa s-a nascut pe 15 mai 1999 ANIMAL X.
Laurentiu le-a compus apoi prima piesa, care poarta numele trupei, dupa care tot E.P.-ul "Animal X", aparut pe piata in dimineata examenului de bacalaureat. Piesa care i-a facut cunoscuti a fost "N-am crezut".

Galerie foto Animal X