Star

Aylin Mujica
Nume real: Aylin Mujica Ricard
Alias: Aly
Data nasterii: 24 Noiembrie 1974 (44 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Hubana, Cuba
Status marital: casatorit
Sot: Alejandro Gavira
Copii: 2 baieti, Mauro si Alejandro
Inaltime: 1,68m
Greutate: 52kg
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Hobby-uri: sa danseze si sa cante
Site oficial: www.aylinmujica.com


Biografie:
Filmografie:

2007 - "Marina" (Laura/Veronica)
2005 - "Top models" (Prezentatoarea campaniei)
2004 - "Heredera, La" (Lorena)
2002 - "Agua y aceite" (Déborah)
2001 - "Lo que callamos las mujeres", serial tv
1999 - "Háblame de amor" (Lucía)
1998 - "Señora" (Isabel)
1998 - "Yacaranday" (Yacaranday)
1996 - "Canción de amor" (Estrella)
1995 - "Dueña, La" (Fabiola)
1994 - "Cómplices del infierno, Los"
1994 - "Jinete de acero, El aka Steel Horseman, The" (Gloria)

Galerie foto Aylin Mujica