Star

Bianca Brad
Nume real: Bianca Brad
Data nasterii: 27 Ianuarie 1968 (52 ani)
Zodia: Varsator
Copii: Luca
Inaltime: 1,72m
Greutate: 56kg
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: blond
Educatie: 1995 - The Lee Strasberg Theatre Institute, New York 1988 - 1992 - I.A.T.C. / A.T.F. Bucureşti 1982 - 1986 - Liceul economic nr.3, Bucureşti







Biografie:
In anul 1990 a castigat titlul de "Printesa Frumusetii".

Filmografie:

2003 - "Modigliani", MediaPro
2003 - "Bal Bomba", U.N.A.T.C.
2001 - "Partitura Vie"
1998 - "Darkness Comes", Castel Film
1997 - "Straight Shooter", Germania
1991 - "Pasajul", Buftea
1991 - "Un băiat, o fată şi un trabant", U.N.A.T.C.
1991 - "Pe acoperiş", U.N.A.T.C.
1990 - "Ema", U.N.A.T.C.
1990 - "Rochia albă de dantelă", Buftea
1990 - "Cenuşa păsării din vis", Buftea
1998 - "Domnişoara Aurica", Buftea
1987 - "Duminică în familie", Buftea
1987 - "Zâmbet de Soare", Buftea
1985 - "Al patrulea gard lângă debarcader", Buftea


Galerie foto Bianca Brad