Star

Catalin Maruta
Nume real: Cătălin Constantin Măruţă
Alias: Măruţă
Data nasterii: 27 Ianuarie 1978 (44 ani)
Zodia: Varsator
Locul nasterii: Târgu Jiu
Status marital: casatorit
Mama: Rusalina Măruţă
Tatal: Constantin Măruţă
Sotie: Andra
Copii: David-Alexandru Măruţă(n.:16.03.2011)
Inaltime: 1,78m
Greutate: 80kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: negru
Educatie: Liceul PEDAGOGIC "SPIRU HARET" DIN TG JIU,Facultatea de Drept din Bucureşti


Biografie:
Cătălin Măruţă este un prezentator de televiziune român, născut la Târgu Jiu. Este cunoscut pentru campania anti-playback pe care o duce în show-biz-ul autohton. A urmat Facultatea de Drept, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar apoi a început să lucreze la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost co-prezentator al selecţiei naţionale pentru Eurovision 2006, alături de Luminiţa Anghel şi a moderat dezbaterea de după selecţie. Ca prezentator şi entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timişoara, Craiova, Iaşi, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru emisiunea 50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii "Trezeşte-te la Realitate cu Măruţă".

A fost şi prezentator al emisiunii "Tonomatul DP2" la TVR2. Din data de 22 octombrie 2007 este prezentatorul emisiunii "Happy Hour" la Pro TV, emisiune unde artistii sunt puşi să cânte live.

Galerie foto Catalin Maruta