Star

Catalina Ionescu
Nume real: Alexandra Cătălina Ionescu
Alias: Jojo
Data nasterii: 22 Aprilie 1980 (37 ani)
Zodia: Taur
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Status marital: necasatorit
Inaltime: 1,61m
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: blondBiografie:
Catalina Ionescu (Jojo) este o actrita si cantareata romanca care a participat si la emisiunea DIVERTIS.
Numele ei de scena, Jojo, provine de la cuvintele jeunne et jollie. Alexandra Catalina Ionescu, pe numele ei real, s-a nascut la 22 aprilie 1980. La varsta de 14 ani a urmat un curs de modeling. La unul din casting-uri este remarcata de revista Salut, pentru care participa la o preselectie si incepe sa colaboreze cu postul de televiziune Pro TV.

In acea perioada a infiintat si formatia U-nite, unde este solista alaturi de doi rap-eri. Aceasta experienta a durat doi ani si in tot acest timp au compus o serie de single-uri, remixand la un moment dat piese ale formatiei Compact. Cu noua sa trupa, a fost invitata intr-o editie a emisiunii Tip Top Mini Top.

Apoi i s-a propus sa prezinte stirile la emisiunea Kiki Riki Miki, alaturi de Horia Brenciu, mai tarziu devenind gazda acestei emisiuni. In 2000 incepe colaborarea muzicala cu Xtra Records, proiectul fiind initiat in luna aprilie. Piesa "Roz", a beneficiat de un videoclip regizat de Gratian Galdau si produs de Silver Bullet, care a castigat premiul anului 2000 - Otto in Romania, eveniment organizat de Bravo Romania si MTV Northern Europe.

Jojo a studiat actoria, la clasa maestrului Virgil Ogasanu si a luat lectii de canto.

Jojo a pozat in revista Playboy.

Galerie foto Catalina Ionescu

Momentan nu exista poze pentru Catalina Ionescu.