Star

Chris Brown
Nume real: Christopher Maurice Brown
Alias: Chris Breezy, Sizzle
Data nasterii: 05 Mai 1989 (31 ani)
Zodia: Taur
Locul nasterii: Tappahannock, Virginia, SUA
Status marital: necasatorit
Mama: Joyce Hawkins
Tatal: Clinton Brown
Surori: Lytrell "Tootie" Bundy
Animale: un caine pe nume Dimond
Inaltime: 1,80m
Greutate: 71kg
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului: Brunet
Hobby-uri: basket, jocuri video
Educatie: Essex High School Virginia
Site oficial: www.chrisbrownworld.com


Biografie:
Chris este un cantaret, dansator, actor, compozitor si mai nou rapper de origine americana.
A devenit foarte repede cunoscut datorita singelului "Run It" care a ajuns pe locul 1 in clasamente din SUA, Noua Zeelanda si Australia.Printre cele mai de succes cantece ale sale se numara Say Goodbye, Gimme That(ft Lil Wayne), With You, Forever, No Air(Jordin Sparks), I Can Transform Ya, Crawl, Beautiful People, Yeah 3X, Look At Me now(Feat Busta Rhymes si Lil Wayne), She ain't you, Strip.
In prezent are o relatie cu fotomodelul Karrueche Tran(de aproape 2 ani).
Mai are o sora care este mai mare decat el si este vitrega.
A declarat in repetate randuri ca Michael Jackson il inspira. De cele mai multe ori aparitiile sale pe scena sunt comparate cu cele ale regretatului rege pop(mai ales in ceea ce priveste dansul).
Are 4 albume lansate pana in prezent si anume:Chris Brown(2005)cu care a reusit sa vanda 2 milioane de copii in Sua si 1 milion in lumea intreaga; pentru acest album a lucrat cu Scott Storch SI Sean Garret. A urmat Exclusive cu care a vandut 3 milioane de copii in intreaga lume; printre cele mai cunoscute melodii se numara Wall To Wall, Kiss Kiss, Take You Down sau With You. Cel de-al treilea album se numeste Graffiti produs de Polow Da DON, Swizz Beatz, The Runners sau Brian Kennedy; in esenta albumul a avut succes moderat. Insa Chris compenseaza cu cel de-al 4-lea album F.A.M.E.(Forgiving All My Enemies sau Fans Are My Everything). Cu acest album s-a clasat pe primul loc in US Bilboard 200, vanzand in prima saptamana 270.000 de copii. Cele mai de succes piese de pe album sunt: Deuces, No Bullshit, Look At Me Now, She ain't you, Next To You(ft Justin Bieber) sau Should've Kissed You.
In prezent se pregateste sa lanseze albumul Fortune, de pe care alansat deja cateva piese cum ar fi Strip(ft Kevin McCall), care beneficiaza de videoclip si de un mare succes;sau Mona Lisa.A declarat ca majoritatea pieselor au fost inregistrate in sesiunea pt F.A.M.E. dar nu si-au gasit locul pe acel album. Albumul va fi lansat pe 16 martie 2012.

Galerie foto Chris Brown
Chris Brown & Rihanna