Star

Christian Meier
Nume real: Christian Meier Zender
Data nasterii: 23 Iunie 1970 (51 ani)
Zodia: Rac
Locul nasterii: Lima, Peru
Status marital: necasatorit
Mama: Gladys Zender
Tatal: Antonio Meier
Sotie: divortat de Marisol Aguirre
Copii: Taira, Stefano
Inaltime: 1,88m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: castaniu
Hobby-uri: actoria, muzica, echitatia, scrima


Biografie:
Născut pe 23 mai 1970, în Lima, Christian Meier este binecunoscut în Peru ca actor şi cântăreţ. A fost clăparul formaţiei Arena Hash, o trupă peruană de rock alternativ a anilor '80 - '90. Această formaţie a luat naştere din mai vechea trupă "Paranoia", trupă formată la Maria Reina High School, şcoală peruană din 1984. Arena Hash a devenit cunoscută în 1988 cu hitul "Cuando La Cama Me Da Vueltas", iar a poi a ajuns foarte populară la radiourile din Peru. În 1991 trupa s-a destrămat din cauza solistului Pedro Suarez Vertiz, care şi-a început o carieră solo. El a devenit unul dintre cei mai de succes rockeri din Peru, din acea periadă.

Ca actor, Meier şi-a câştigat notorietatea în alte ţări din America Latină. În prezent el trăieşte în Bogotá şi joacă personajul principal din telenovelele ""Zorro" ("El Zorro: La espada y la rosa" ) şi "La Tormenta", produse de Telemundo RTI. De asemenea, Meier a jucat în faimoasa telenovelă "Luz María" alături de actriţa Angie Cepeda şi în filmul "No se lo digas a nadie", în care a interpretat rolul unui homosexual.

Este fiul lui Gladys Zender, cea care a câştigat titlul de Miss Univers în 1957. Este căsătorit cu Marisol Aguirre, model şi actriţă, împreună cu care are trei copii. În prezent, cei doi sunt în curs de divorţ.

Galerie foto Christian Meier