Star

Demmo
Biografie:
Cei trei Demmo sunt Anamaria, George si Vik. George si Vik sunt prieteni de cand se stiu. Si tot de-atunci canta. Initial rock-eri (convinsi si nu prea, dupa cum se dovedeste acum), cu plete si tot ce trebuie, au cantat in formula "Steel Tears". Anamaria si-a dorit si ea sa faca muzica, si s-a mutat din Constanta la Bucuresti in cautarea unei trupe cu care sa cante.

Asa a ajuns sa-i intalneasca pe George si Vik, cu care a inregistrat un demo pe care l-au dus la casa de discuri A&A Records. Materialul a placut atat de mult incat DEMMO le-a devenit numele.

Anamaria Ferent s-a nascut in Bacau, a copilarit la Navodari, a studiat in Constanta si acum locuieste in Bucuresti. In tot acest timp a studiat actorie (music-hall), a cantat intr-un grup folcloric, a fost solista la cor in Navodari, a terminat scoala populara de arta din Constanta, a participat la festivalurile de gen din tara. La unul din aceste festivaluri s-a intalnit pentru prima data cu unul dintre viitorii colegi de trupa, George, care facea parte din staff-ul evenimentului. A colaborat apoi la Teatrul Fantasio si a cantat doi ani in corul Operei din Constanta. In aceeasi perioada a absolvit si Colegiul de Medicina.

George a absolvit Facultatea de Management din cadrul A.S.E., sectia Administratie Publica, iar Vik a absolvit Medicina, Facultatea de Stomatologie.

Galerie foto Demmo

Momentan nu exista poze pentru Demmo.