Star

Florin Iordache
Nume real: Iordache Florin-Silviu
Data nasterii: 28 Mai 1988 (31 ani)
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti
Status marital: necasatorit
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: brunet
Hobby-uri: muzica
Biografie:
Florin Iordache este unul dintre finalistii concursului de televiziune Megastar, sezonul al doilea. Florin s-a luptat cu Ioan Andrei Galut din Arad pentru titlul de megastar in finala, sansa insa a fost de partea concurentului aradean.

Pentru prima data in istoria concursului Megastar, Universal Music Romania a decis sa ofere un contract si unui alt concurent decat cel care a castigat concursul. Florin Iordache, celalalt finalist, va avea sansa de a debuta la cea mai mare casa de discuri din lume.

Florin si-a descoperit pasiunea pentru muzica in urma cu 5 ani. Crede ca emotiile sunt intotdeauna constructive. Florin explica: "Un flirt de calitate, o privire, un sarut...totul e emotie." La Megastar a cantat pentru prima data in fata camerelor de filmare si a unui juriu de profesionisti. Desi a mai avut aparitii in fata publicului, Florin spune ca de fiecare data se simte la fel de plin de energie ca la prima experienta de acest gen.
Nu si-a anuntat prietenii ca are de gand sa vina la Megastar, iar cei care au aflat, i-au urat succes. Partea cea mai dificila la Megastar i s-a parut programul foarte solicitant, care nu prea i-a lasat loc de odihna.
Se considera un bun ascultator, punctual, cateodata prea direct si categoric. Ii place sa conduca si sa cunoasca oamenii exact asa cum sunt. Florin nu crede in esec, ci doar in acumulare de experienta. Faptul ca a ales sa-si construiasca o cariera muzicala e cea mai mare realizare a lui. Detesta monotonia si nici nu vrea sa stie cum ar fi viata fara muzica. Cel mai mult il sperie faptul ca ar putea sa se plictiseasca de orice lucru dorit in momentul in care il obtine. Are prieteni pe care se poate baza, dar evita sa apeleze la altcineva, incercand sa-si gaseasca singur solutii.

Galerie foto Florin Iordache