Star

Fly Project
Nume real: Tudor Ionescu
Locul nasterii: Brasov
Status marital: necasatorit
Culoarea parului: Saten
Educatie: student la Facultatea de Relatii Publice si Publicitate din BrasovBiografie:
Formatia "Fly Project" a fost infiintata in anul 2005 si are doi componenti: Tudor Ionescu si Dan Denes.

Tudor Ionescu s-a nascut la 3 noiembrie 1979 in Brasov. Muzica este pasiune vietii sale. Printre preferati sai se numara Red Hot Chili Peppers si BoyzIIMen.Asculta punk, classical,rock, pop,jazz, alternative, country, electronic, gaspel, dancehall, reggaeton,l atin, hip-hop, r&b.
Filmul preferat:Garfield
Emisiunea preferata:Teo
Cartea preferata:The Islands

Tudor este student la Facultatea de Relatii Publice si Publicitate din Brasov si lucreaza ca Dj si producator la un post local de radio din Brasov. Printre hobby-urile sale se numara: calatoriile, sportul si muzica. Tudor se descrie va un tânar normal caruia îi plac muzica, fetele, petrecerile si filmele.Cea mai mare dorinta a lui Tudor este sa ajunga in China dar sa si danseze hula-hula pe o plaja din Hawaii.

Dan s-a nascut pe 4 martie 1974 la Petrosani.El este inginer de sunet si face muzica 24 din 24 de ore.
Dan (Dj Dede) este un tip care stie sa faca de toate. Mai ales mancare.
"Genuri de muzica preferate pop, classical, jazz, country, gospel, dancehall, reggeaton, electronic, alternative, rock, punk, R&B, Hip hop;
Artisti preferati: Mary J.Blige, Timo Mass, Mariah Carey
Melodia preferata: "Be without you"
Albumul preferat: Fly Project
Formatia preferata: Chemical Brothers
Filmul preferat: Ice Age
Emisiunea preferata: Teo
Cartea preferata: Alchimistul
Ocupatia: inginer de sunet


"Ca si Tudor, am o viata foarte activa si duc lipsa timpului liber. Dar aceasta viata agitata si activa e foarte misto si nu indraznesc sa ma plang.Chiar daca e obositor, e foarte placut sa vezi ca faci ceea ce iti place si ca rezultatele muncii tale sunt cele la care te asteptai sau chiar mai presus. Muzica e ceea ce ne-am dorit, Tudor si cu mine, dintotdeauna, iar asta vom face in continuare, pe langa radio, bineinteles, caci de aici a pornit totul. Daca si celelalte piese vor avea succesul pe care l-a avut aceasta prima piesa a noastra, mai fericitzi de atat nici ca putem fi.

Dj Dede chiar stie sa gateasca. Iar cand are putzin timp liber, pe langa faptul ca asculta Madonna si Mariah Carey, se uita la "Star Wars" sau gateste orice tip de mancare care ii tece prin cap. El poate fi denumit bucatarul trupei. Se lauda ca face niste czonaci cum numai la mama acasa potzi manca.Daca el spune, noi il credem pe cuvant! De mancat prefera mancarea romaneasca, nimic nu se compara cu sarmalutzele noastre....
Dan Denes a absolvit Universitatea tehnica si se considera un om foarte norocos pentru ca face ceea ce iubeste cel mai mult: muzica. Dan are o sora mai mare si este unchi, având o nepotica pe care o iubeste foarte tare. Artistii sai favoriti sunt BoyzIIMen si Mariah Carey dar asculta si multa muzica electronica. Dorinta sa cea mai mare este sa aiba cu câtiva ani mai putin si sa profite la maximum de ce are în acest moment.
Întâlnirea dintre Tudor si Dan a avut loc în urma cu trei ani prin intermediul unei prietene comune. Cei doi s-au imprietenit foarte repede si au ajuns la concluzia ca ai aceleasi gusturi muzicale, astfel incat au pus bazele trupei FLY PROJECT.

Albumul FLY PROJECT contine 10 piese si 4 remixuri si este un album care ne va face sa il ascultam cu boxele date la maximum. Stilul muzical al albumului este dance-tehno si aduce un plus. Piesa "RAISA" este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, fiind in continua urcare in topurile de specialitate.

Galerie foto Fly Project
Tudor