Star

Guess Who
Nume real: Mocanu Laurentiu
Alias: Laur
Data nasterii: 02 Iunie 1986 (38 ani)
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti
Status marital: necasatorit
Inaltime: 1,70m
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten inchis
Hobby-uri: Muzica
Site oficial: http://www.guess-who.ro


Biografie:
Guess Who s-a nascut in iunie 1986. Primii ani de liceu i-a urmat la I.L. Caragiale din cartierul bucurestean Dorobanti, pentru ca ulterior sa ajunga la un liceu din cartierul copilariei-Tineretului, la Petru Rares.

Laurentiu a inceput cursurile universitale la doua facultati: Marketing si Relatii Intertionale.Momentan nu s-a hotarat ce sa finalizeze:"Deocamdata ma ocup de muzica."

O aparitie mai importanta a fost in 2003 pe albumul "Sabotaj" cu trupa Anonim care in acel moment era formata din trei membri(Guess Who,Zekko si Griffo).A aparut alaturi de nume mari precum:Parazitii, La familia, Pacha Man.
Guess Who a scos primul album impreuna cu colegul sau de la trupa Anonim Dragos Zekko, album intitulat "Hai sa vorbim" sub egida trupei Parazitii.
Desi albumul a fost terminat mai devreme el a aparut in anul 2005, deoarece nu aveau voie sa scoata albumul cu "Atentie, include texte cu continut explicit" pentru ca nu aveau 18 ani.Albumul include 15 track-uri si colaborari cu Parazitii, Spike, Dj Undoo.

Dupa acest album vocea lui Guess Who a putut fi auzita pe materiale semnate de nume mari ale hip-hop-ului romanesc precum Parazitii, Bitza, Maximilian.

Dupa toate aceste aparitii, Guess Who se orienteaza spre o cariera solo.Primul sau material discografic, albumu "Probe Audio" a aparut in 2009 si a fost lansat pe data de 29 mai la Hala de muzica din Bucuresti.
Pe acest album Guess Who a colaborat cu artisti precum:Spike, Freakadadisk(Parazitii), Griffo, Grasu XXl, Mitza(Agresiv) si Lucia, iar de partea de productie s-au ocupat in special baietii de la Agresiv(Mitza si Vlad).
Iata cum si-a descris Laur albumul sau de debut: " "Probe Audio" este primul meu album solo, prima incercare de a fi independent 100%, prima oara cand sunt independent... Pentru asta trebuia sa scot o calitate 100% fresh. "Probe Audio" inseamna 3 ani de probe de studio / texte / instrumentale / certuri / concerte / reusite / piedici. Am langa mine o echipa de oameni talentati: Agresiv si Grasu XXL, cu care m-am sfatuit, am conceput, am lucrat, am terminat. "Probe audio" este albumul de debut, startul, interviul, examenul meu pentru... ce va urma!"
Deoarece a avut un mare succes, albumul a fost reeditat si relansat impreuna cu Gazeta Sporturilor."Locul Potrivit/Probe Audio" contine 4 track-uri noi si videoclipul piesei "Locul potrivit".

De unde numele artistic Guess Who? Numele artistic si l-a ales in urma unei intalniri cu Cheloo de la trupa Parazitii: "Jucam Counter Strike si trebuia sa ne alegem cate un nume. Cand Cheloo m-a intrebat cine sunt, am tastat Guess Who, Ghici cine, in romaneste si asa mi-a ramas numele".

Galerie foto Guess Who