Star

Heaven
Nume real: HeavenBiografie:
Trupa Heaven a fost infiintata in anul 2005. Adina Postelnicu a participat la concursul "Alege ASIA", la Pro TV, unde a cunoscut-o pe Roxana Spoiala. Cele doua au cooptat-o apoi si pe sora Adinei, tot Roxana, si astfel a luat nastere trupa Heaven.
Adina Postelnicu este nascuta pe data de 17 februarie 1980 la Vaslui. A studiat canto la Scoala Populara de Arta, urmand apoi cursurile facultatatii de limbi straine.
Roxxy (Roxana) Postelnicu. Este nascuta sub semnul astral al Scorpionului la data de 15 octombrie 1981 la Vaslui. Are o firma de Imobiliare in Bucuresti. Este satena si are ochii caprui. A studiat urmat cursuri de canto la clubul copiilor si a urmat cursurile Facultatii de Phihologie. Are un catelus pe nume Heavy.
Roxana Spoiala este mezina trupei, fiind nascuta pe data de 25 ianuarie 1982 la Targoviste. Este o rockerita inraita. A studiat Facultatea de Limbi Straine(limba hindi) si a urmat lectii de canto la Scoala Populara de Arte. Este satena cu ochii verzi si are un motan.
In anul 2006 au lansat albumul intitulat "O parte din Rai".
In 2008, Roxana a parasit trupa pentru a urma o cariera solo, fiind inlocuita de Alianna.
Alina Rosca (Alianna) este noua componenta a trupei, o tanara in varsta de 21 de ani, nascuta in Pucioasa, judetul Dambovita pe data de 10 mai 1987. Are ochii verzi si parul brunet. Studiaza Mecatronica la liceul Spiru Haret UCECOM, cunoaste foarte bine limba engleza si limba germana, are o sora mai mica, Catalina Rosca (implineste 19 ani), care face lupte libere la Steaua. Acum Alina canta alaturi de Adina şi de sora ei, Roxana in trupa Heaven.

Galerie foto Heaven
Adina, Bogdan si Ranona HEAVEN IN KISS ME Adina...