Star

Jennifer Lopez
Nume real: Jennifer Lynn Lopez
Alias: J Lo
Data nasterii: 24 Iulie 1969 (54 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Bronx, New York, USA
Status marital: casatorit
Mama: Guadalupe
Surori: Lynda, Leslie
Sot: Marc Anthony
Copii: Emme si fratele geaman al acesteia, Max
Inaltime: 1,68m
Greutate: 63kg
Culoarea ochilor: caprui inchis
Culoarea parului: saten
Site oficial: www.jenniferlopez.com


Biografie:
Jennifer López este o actriţă şi cântăreaţă americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York.
Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei şi regretatei Selena, în filmul cu acelaşi nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul "Anaconda", şi, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actriţe de la Hollywood.
Pe la sfârşitul anilor '90, şi-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" şi conţinea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obţinut discul de platină, datorită volumului de vânzări.
A urmat un duet cu Marc Anthony, "No me ames", care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy şi un premiu Billboard Latin Music Awards.
Au urmat albume de succese, precum "J.Lo" (cu hituri precum "Ain't it funny" sau "Love don't cost a thing"), "This is me... then" (cu hituri precum "Jenny from the block").
A făcut o pauză de câţiva ani pentru a se ocupa de cariera de actriţă, iar în 2005 a revenit cu un nou album, "Rebirth", cu hituri ca "Get right" sau "Hold you down".
In luna februarie 2008 Jennifer Lopez a nascut gemeni, o fetita si un baietel.

Galerie foto Jennifer Lopez