Star

Katherine Heigl
Nume real: Katherine Marie Heigl
Alias: Katie
Data nasterii: 24 Noiembrie 1978 (40 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Washington D.C., USA
Status marital: casatorit
Mama: Nancy
Tatal: Paul Heigl
Surori: Meg
Frati: Holt, John, Jason
Sot: Josh Kelly
Inaltime: 1,75m
Greutate: 52kg
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: blond
Hobby-uri: actoria


Biografie:
Katherine Marie Heigl s-a nascut la 24 noiembrie 1978 in Washington, D.C. Este cea mai tanara dintre cei cinci copii ai lui Nancy si Paul Heigl (Meg, Jason, Holt si John). Heigl a trait in Virginia si apoi in Denver inainte ca familia sa sa se stabileasca in Connecticut, unde si-a petrecut o mare parte din copilarie. In 1986, fratele ei Jason in varsta de 15 ani a murit ca urmare a mai multor rani suferite intr-un accident de masina.

Cand avea noua ani, o matusa venita in vizita ii propune sa-i faca poze pe care ulterior le trimite la agentii de modele de la care primeste raspuns in mai putin de doua saptamani. Prima reclama in care apare este la cerealele Cheerios. Debutul in cinematografie l-a facut in 1992 prin filmul "That Night".

In 2006 Heigl este nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din "Grey's Anatomy", iar pe 16 septembrie 2007 castiga un premiu Emmy pentru "Outstanding Supporting Actress" intr-un serial drama.

Katherine a fost implicata intr-o relatie cu Jason Behr timp de doi ani, in timpul filmarilor de la "Roswell". In iunie 2006, se logodeste cu cantaretul Josh Kelley, pe care l-a cunoscut cand acesta filmul videoclipul pentru melodia "Only You". S-au casatorit pe 23 decembrie 2007, in Park City, Utah.

Galerie foto Katherine Heigl