Star

Ludacris
Nume real: Christopher Brian Bridges
Data nasterii: 11 Septembrie 1977 (43 ani)
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Champaign, Illinois, SUA
Status marital: casatorit
Mama: Roberta Shields
Tatal: Wayne Brian Bridges
Sotie: Kiante
Copii: Karma
Inaltime: 1,72m
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Educatie: Oak Park River Forest High School, Oak Park, Illinois


Biografie:
Discografie:

Release Therapy
(26 Septembrie 2006)

Disturbing tha Peace
(29 August 2006)

The Red Light District
(08 Decembrie 2004)

Chicken N Beer
(07 Octombrie 2003)

Word of Mouf
(05 Noiembrie 2001)

Back for the First Time
(17 Octombrie 2000)

Incognegro
(16 Mai 2000)

Galerie foto Ludacris