Star

Massari
Nume real: Sari Abboud
Alias: MaSSari
Data nasterii: 10 Decembrie 1981 (38 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Beirut, Liban
Status marital: necasatorit
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: brunet
Site oficial: www.forevermassari.comBiografie:
Massari s-a nascut in zodia Sagetatorului, anul 1981. Originar din Beirut, Liban, tanarul s-a stabilit impreuna cu ai sai la Montreal pe cand avea 10 ani. Trei ani mai tarziu se va muta in Quebec.
Vorbitor a trei limbi (franceza, engleza si araba), Massari enumara printre sursele sale de inspiratie pe Michael Jackson, Stevie Wonder si Aretha Franklin , dar mai presus decat toti - legenda muzicii arabesti - George Wassouf.
In 2002, apare single-ul `Spitfire` - transmis cu success de majoritatea posturilor de radio din capitala canadiana.
In mai 2005 se intoarce cu albumul ce ii poarta numele lansat via MapleNationWide /Universal.
Numele tanarului artist (care in limba araba inseamna `bani`) devine foarte cunoscut .
Single-ul inclus `Smile for Me` interpretat alaturi de Loon s-a mentinut timp de 24 de saptamani in top 40 din Canada. Videoclipul piesei a fost nominalizat la doua categorii in cadrul premiilor Much Music Video Award - `Cel mai bun videoclip independent` si `Cel mai bun clip rap`.
Cel de al doilea single `Be Easy` a stationat in top ten pentru aproape 4 luni. Urmeaza balada `Real Love` - deasemenea un success.
Toate acestea au facut ca Massari sa fie cel mai bine vandut artist R&B in Canada in 2006.
Contractul cu casa de discuri Universal Germany nu a facut decat sa impuna o recunoastere pe plan international, anul 2006 fiind marcat de patrunderea pe piata muzicala europeana si nu numai (Orientul Mijlociu, Australia).

Galerie foto Massari