Star

Mecena
Biografie:
La sfarsitul anului 2005 s-au nascut primele note muzicale sub semnatura celor de la Mecena, pe atunci formata din Amos si Dudah. In aceasta formula s-au inregistrat 5 piese; debutul in studio a fost facut la data de 31 ianuarie la Motzu, odata cu inregistrarea primei piese, "Pentru inceput". Cei doi nu s-au oprit aici, ei inregistrand in aceeasi formula inca patru piese, "Doar o minciuna", "Dudah v"style", "Trecutul prinde glas" si "Lectii de patriotism"

In luna aprilie a anului 2006 numarul trupei a crescut cu inca un membru p nume Hellass.De atunci apogeul parea sa fi fost atins.

Mecena (Amos Dudah Hellass) a luat decizia de a produce un album in ciuda faptului ca multi spulberau sperantele unui posibil succes.

Prima piesa in formula de trei a fost Teorii, inregistrata in studioul dlui Gabi Mitran, Omega Studio.

Au urmal concerte,colaborari,numeroase piese, dar totusi lipsea o voce feminina.
Pe 14 Septembrie 2006 intra in formatie Ada, fosta membra a trupei Justus. De asemenea ea a colaborat cu Sisu si Puya pe ultimul lor album "O mare familie", cu piesle "Care-i smecheria" si "Ignorant", alaturi de Brugner si Aleko.

Pana in prezent, Mecena a avut concerte in Underworld, Preoteasa, Tineretului, Studio Martin in cadrul carora au debutat cu piesele in formula d 4, "Suflete perche" si "Poate...".
In concursul "Ultimatum pentru arta" organizat de Foot Records in incinta clubului Underworld, trupa formata acum din patru membri, a castigat primul loc.

Galerie foto Mecena

Momentan nu exista poze pentru Mecena.