Star

Melania Medeleanu
Data nasterii: 19 Iulie 1978 (41 ani)
Zodia: Rac
Locul nasterii: Bucuresti
Status marital: necasatorit
Educatie: A fost eleva la Şcoala Centrală din Bucuresti, apoi a urmat Facultatea de Psihologie şi Sociologie din cadrul Universităţii "Spiru Haret". Master în Comunicare şi Relaţii Publice, la Şcoala, Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative din Bucureşti. A absolvit Conservatorul Municipal din Bucureşti, secţia canto.Biografie:
Melania Medeleanu s-a nascut la Bucuresti la data de 19 iulie 1978. A urmat cursurile Şcolii Centrale din Bucuresti si apoi facultatea de Psihologie şi Sociologie.
Melania Medeleanu, devenita Melania Medeleanu Teodorescu prin casatoria cu Dan, liderul trupei Taxi, a facut cunostinta cu lumea televiziunii pe vremea cand era adolescenta. Şi-a început cariera de jurnalistă la Radio Delta, prin participarea la un concurs de literatură lansat de acest radio, pe care l-a câştigat, premiul obţinut constând în lectura acestui text în direct. Invitată la o emisiune de la AMEROM TV, i s-a propus să modereze emisiunea a cărei invitată fusese. Odată cu admiterea la facultate, este realizator / prezentator al matinalului de weekend de la Radio 2M+. În 1997, devine redactor la Antena 1 si prezentatoare a emisinii "Telerebus".

Şi-a continuat activitatea de jurnalistă cu alte emisiuni de diverstisment, la Antena 1, TVR, MCM sau Radio Vacanţa Costineşti. Melania Medeleanu consideră că adevărata ei carieră jurnalistică începe în 2002, când devine jurnalistă la Realitatea TV, iniţial în calitate de prezentator, apoi de editor prezentator, moderator, realizator de emisiuni.
Este prezentatoare in cadrul jurnalului de ora 20.00 de la Realitatea TV

Galerie foto Melania Medeleanu