Star

Missy Elliott
Nume real: Melissa Arnette Elliott
Alias: Misdemeanor
Data nasterii: 01 Iulie 1971 (47 ani)
Zodia: Rac
Locul nasterii: Portsmouth, Virgina, USA
Status marital: necasatorit
Mama: Nicole Elliott
Tatal: Craig Elliott
Animale: o pisicuta pe nume Lyla
Inaltime: 1,57m
Greutate: 60kg
Culoarea ochilor: căprui închis
Culoarea parului: brunet
Hobby-uri: sa danseze si sa alerge
Citate preferate: "Go where you feel" (Mergi unde simti)
Educatie: liceu
Site oficial: www.Missy-Elliott.com


Biografie:
Albume:
Supa Dupa Fly
Da Real World
Miss E... So Addictive
Under Construction
This Is Not a Test!
The Cookbook
Respect M.E.
Missy Elliott's seventh studio album

Filmografie:
Family Matters (1997)
The Wayans Bros.(1998)
Pootie Tang (2001)
Honey (2003)
Fade to Black (2003)
Shark Tale (2004)
Just for Kicks (2005)
Cribs (2005)
Untitled Biopic (2008)


Ocupatie:
Repper
Cantareata
Scriitoare de versuri


Galerie foto Missy Elliott