Star

Murat Yildirim
Nume real: Murat Yildirim
Data nasterii: 13 Aprilie 1979 (38 ani)
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Konya, Turcia
Status marital: casatorit
Sotie: Burcin Terzioglu
Inaltime: 1,82m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: negru
Educatie: Universitatea Tehnice Yidiz, sectia inginerie mecanica






Biografie:
Murat Yildirim, nascut la data de 13 aprilie 1979, este un actor de origine turca.


Filmografie:
1999 - Ayrilsak da Beraberiz
2003 - Hayat Bilgisi - Yardimci Oyuncu
2003 - Patron Kim - Konuk Oyuncu
2003 - Olumsuz Ask - Sedat
2004 - Butun cocuklarim - Mesut Kiroglu
2004 - Buyuk yalan - Okan Vardarli
2005 - Organize Isler - Tabutcu
2006 - Firtina - Ali
2006 - Araf - Cenk
2007 - Asi - Demir Dogan

Galerie foto Murat Yildirim