Star

Natasha Bedingfield
Nume real: Natasha Anne Bedingfield
Alias: Natty, Anna
Data nasterii: 26 Noiembrie 1981 (38 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Lewisham, Londra, Anglia
Status marital: necasatorit
Mama: Molly
Tatal: John Bedingfield
Surori: Nikola Rachelle
Frati: Daniel Bedingfield si Joshua
Inaltime: 1,68m
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: blond
Site oficial: www.natashabedingfield.com


Biografie:
In 2003, Natasha a semnat un contract cu Sony BMG, iar primul sau album `Unwritten` a fost lansat un an mai tarziu, in septembrie. Materialul discografic a intrat in topul britanic ca numarul unu, iar in cel american pe 30. Acesta s-a vandut foarte bine, cantareata castigand multe discuri de platina atat in Anglia, cat si in State.

Cel de-al doilea album al cantaretei `N.B.` a fost lansat in 2007, iar melodiile `I wanna have your babies` si `Soulmate` au ajuns in topurile de profil pe cele mai inalte pozitii.

Natasha Bedingfield a initiat o campanie umanitara pentru copii `Stop the traffik` prin intermediul organizatiei mamei sale, `Global angels`.

In 2006 presa a scris despre ea ca ar avea o relatie pe rand cu Nick Lachey si cu solistul trupei Maroon 5, Adam Levine. Natasha a infirmat insa zvonurile si a afirmat ca cei doi sunt foarte draguti, dar ca nu are nimic in comun cu ei.

Cantareata se intalneste in prezent cu agentul imobiliar, Matt Robinson, dar nu vor sa dea detalii despre relatia lor, considerand ca este ceva intim si personal.


Galerie foto Natasha Bedingfield

Momentan nu exista poze pentru Natasha Bedingfield.