Star

Sebastian Papaiani
Nume real: Sebastian Papaiani
Data nasterii: 25 August 1936 (83 ani)
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Pitesti, Arges, Romania
Status marital: casatorit
Sotie: Marcela
Inaltime: 1,80m
Greutate: 81kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: brunet
Hobby-uri: actoria
Educatie: Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica (IATC), Bucuresti, 1960


Biografie:
Sebastian Papaiani a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica (IATC), Bucuresti in anul 1960.
Filmografie:
Pacala se intoarce (2006) - Pacala tatal
Lacrimi de iubire - filmul (2006) - Nea Tache
Daria, iubirea mea (Serial TV) (2006)
Bani de dus, bani de-ntors (2005)
Lacrimi de iubire (Serial TV) (2005) - Nea Tache
Numai iubirea (Serial TV) (2004) - Manole Tudose
Neinvinsa-i dragostea (1993) - Cpt. St. Toparceanu
O vara cu Mara (1988)
Un studio in cautarea unei vedete (1988)
Liceenii (1987)
Secretul lui Nemesis (1985)
Secretul lui Bachus (1984)
Fram (Serial TV) (1983)
Un saltimbanc la Polul Nord (1982)
Raman cu tine (1982) - Manole
Santaj (1981)
Alo, aterizeaza strabunica! (1981)
Nea Marin miliardar (1979)
Ultima noapte de dragoste (1979)
Clipa (1979)
Am fost saisprezece (1979)
Expresul de Buftea (1978)
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Iarna bobocilor (1977)
Roscovanul (1976)
Toate panzele sus! (1976)
Zile fierbinti (1975)
Stefan cel Mare - Vaslui 1475 (1974)
Ultimul cartus (1974)
Pacala (1974) - Pacala
Asta seara dansam in familie (1972)
Ciprian Porumbescu (1972)
Brigada Diverse intra in actiune (1970) - Plutonierul Capsuna
B.D. in alerta (1970) - Plutonierul Capsuna
Caldura (1969)
Balul de sambata seara (1968) - Tatal
Vremea zapezilor (1966)
Gaudeamus igitur (1965)
La Portile Pamantului (1965)
Dragoste la zero grade (1964)
Un suras in plina vara (1963)

Galerie foto Sebastian Papaiani