Star

Stefan Banica Jr.
Nume real: Stefan Banica Jr
Data nasterii: 18 Octombrie 1967 (54 ani)
Zodia: Balanta
Locul nasterii: Bucuresti
Status marital: casatorit
Tatal: Stefan Banica
Sotie: Andreea Marin Banica
Copii: Radu Stefan, Ana Violeta
Inaltime: 1,77m
Culoarea ochilor: caprui inchis
Culoarea parului: negru
Educatie: Liceul Teoretic I. L. Caragiale (promotia 1985), IATC sectia actorie clasa profesorului Ioan Cojcar (promotia 1990)
Site oficial: www.stefanbanicajr.ro


Biografie:
Discografie

1992 - Un actor, un rock"n"roll
1996 - Te rock... frumos
2000 - Cel de acum
2000 - Doar un Craciun cu tine
2001 - De dragoste ...in toate felurile

Filmografie:

1984 - serial TV "Eroii nu au vârsta" - regia M.Constantinescu / Dan Mironescu
1986 - "Liceenii" - Nicolae Corjos
1987 - "Extemporal la dirigentie" - Nicolae Corjos
1988 - serial TV "O calatorie de neuitat" - Geo Saizescu
1990 - "Liceenii rock"n"roll" - Nicolae Corjos
1992 - "Templul tacerii" - George Buseican
1998 - "Triunghiul mortii" - Sergiu Nicolaescu
2000 - "Ada Kaleh" - Mircea MureSan

Galerie foto Stefan Banica Jr.