Star

Vanessa Villela
Nume real: Vanessa Quiñones Romo
Data nasterii: 28 Ianuarie 1981 (38 ani)
Zodia: Varsator
Locul nasterii: Ciudad de México, Mexic
Status marital: necasatorit
Inaltime: 1,64m
Greutate: 51kg
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: saten







Biografie:
Vanessa Villela este o actrita de origine mexicana.
Pe numele sau real, Vanessa Quiñones Romo s-a nascut la 28 ianuarie in capitala Mexicului.

Filmografie:

2006 - "Amores de mercado" serial tv (Mónica Savater)
2005 - "Decisiones" serial tv
2005 - "Cuerpo del deseo, El" (Angela)
2005 - "Tres" (Jacinda)
2003 - "Nuevo amor, Un" (Patricia)
2002 - "Súbete a mi moto", serial tv (Renata)
2001 - "Lo que callamos las mujeres"
2000 - "Amor no es como lo pintan, El", serial tv (Cynthia Rico)
2000 - "Ellas, inocentes o culpables", serial tv (Cristina)
1999 - "Romántica Obsesión"


Galerie foto Vanessa Villela