“Out of My Mind” este noul single lansat de Alina Eremia

0

In regia lui Alex Ceausu, filmarile videoclipului au avut loc in faimosul cartier de graffiti Wynwood din Miami, acolo unde au ales sa filmeze artisti internationai precum Ricky Martin , J. LO sau Nick Jonas.

“Out of My Mind” este prima colaborarea a Alinei cu un producator international renumit si anume Novaspace, cunoscut pentru hit-ul “Since You’ve Been Gone” si premiat cu plantnum disc award for nr 1 Sirius Xm song in Usa in 2015 , care este sub managementul casei de productiei a lui Markus Schulz , SMG (Schulz Music group).

Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur foarte mult ca Novaspace si Markus Schulz au considerat ca vocea mea este cea mai potrivita. El are mare incredere in piesa si va include remixul in play-urile lui pentru festivalurile internationale.”, a spus Alina.

“Out of My Mind” este deja in playlist-urile radiourilor din Australia din partea carora a primit un feedback foarte bun.

Feedback-ul pe care l-am primit din Australia a fost o surpriza placuta si sper ca si in Romania va face o impresie la fel de buna.”, a completat Alina.