Blind Foxes a lansat “Broken”, primul single de pe albumul de debut

0

Blind Foxes, un proiect muzical format din doi artisti romani, a lansat “Broken”, prima piesa cu videoclip de pe viitorul album. Muzica si textul sunt compuse de Blind Foxes, Pierre Orsoni si Hassan Beoar.

Videoclipul piesei Broken a fost filmat de Andrei Zaitiu, asistat de Liviu Ardeleanu, care fac parte din echipa Republic Production. In luna decembrie va fi finalizat intregul material de pe primul album Blind Foxes, care va fi lansat in primavara anului 2018. In plus, va pregatim foarte multe surprize! Electric Castle si Sziget au deja Blind Foxes in line-up, vor urma si alte festivaluri si live-uri“, declara Norbert Kovacs.

Trupa Blind Foxes a fost infiintata de vocalul si chitaristul Greg Baricz si claparul Norbert Kovacs. Greg Baricz s-a clasat pe locul trei la X Factor Ungaria si, in prezent, este si solistul trupei Poka-Tatrai ReGeneracio, alaturi de Tatrai Tibor, unul dintre cei mai cunoscuti si populari chitaristi din Ungaria. Norbert Kovacs este un artist, producator si compozitor din Romania care a colaborat cu nume precum Ovi, Paula Seling, Tudor Turcu si altii. Mai multe detalii regasiti pe Facebook.