Carine lansează piesa şi clipul “Magique”

0

Dupa succesul colaborarii cu DJ Sava pentru piesa “Sea Lo Que Sea”, Carine lanseaza “Magique”, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual. Muzica si versurile sunt compuse de Luisa Luca, iar instrumentalul a fost creat de Florin Buzea, Alex Cotoi si DJ Sava. Clipul, regizat de Alex Ceausu, a fost filmat in Insulele Canare.

“Cand am inceput sa merg la academia de muzica din Republica Moldova am inceput sa simt muzica altfel. Atunci am avut marele noroc sa fiu remarcata de producatori din Romania si am inceput cariera muzicala alaturi de o echipa de profesionisti precum Minelli, DJ Sava, Florin Buzea, echipa Cat Music, care m-au ajutat sa imi indeplinesc visul. «Magique» este emotie si pasiune, exact ce s-a intamplat cu mine, iar Minelli, fara sa ma cunoasca, a stiut sa imi atinga latura sensibila. Notele “curgeau” natural si am stiut ca asta e piesa mea, cu siguranta, e ceva ce ma reprezinta“, declara frumoasa artista.

Carine, talentata moldoveanca in varsta de 21 de ani, este studenta a Facultatii de Muzica, Teatru si Arte Plastice, dar si un foarte cunoscut manechin care a cucerit podiumurile internationale prin look-ul exotic.