Danny D lansează No Me Mates!

0

Cântărețul român de reggaeton, Dany D, lansează al doilea episod din Trilogia de los Besos – „No me mates”.

Povestea din Besos Criminales, prima piesă din trilogie, continuă cu artistul care își caută iubita după ce aceasta a dispărut fără urmă. Acțiunea videoclipului are loc în România și Mexic, iar Dany D joacă rolului unui afacerist român, care angajează un detectiv privat pentru a-l ajuta să-și găsească partenera.

No me mates are un sound special, ce transmite energie și vibe de petrecere. Muzica, versurile, scenariul și regia videoclipului sunt semnate de Dany D, iar Mix Masterul este realizat de Daniel Costache. De asemenea, producția muzicală este în colaborare cu Orlando di Pietro, nominalizat de 7 ori la Latin Grammy și american Grammy.

Cine este Dany D?

Dany D este cântăreț, compozitor și actor. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, iar în 2016 a fost concurent “X Factor România” și a primit 4 de DA, fiind văzut de Carla’s Dreams un potențial câștigător al concursului. În 2019 a jucat în filmul românesc “Regina Maria”, în regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretând rolul unui reporter. Tot în 2019 s-a lansat în industria muzicală din Mexic cu scurta telenovelă “Trilogia de los Besos” al cărui prim episod se numește “Besos Criminales”.