Kendrick Lamar – unul dintre marii castigatori la premiile Grammy

0

Damn., albumul lansat de catre artist in luna aprilie, a depasit recordurile oricarui top, de la vizualizari, stream-uri, la download-uri sau vanzari fizice. Munca depusa pentru materialul “Damn” i-a fost recunoscuta si seara trecuta, cand Kendrick a primit 5 trofee Grammy, in cadrul celei de-a 60-a gala a celor mai important premii muzicale de peste ocean.

O seara fabuloasa pentru Mr. Lamar, care a deschis gala de premiere cu un moment magistral, un medley ce a ajuns instant in trendurile social media. Ba mai mult, Kendrick i-a avut alaturi pe Bono (U2), The Edge si Dave Chappelle, pentru a da si mai multa substanta momentului.

Single-ul “Humble” a fost desemnat “Best Rap Song”, “Best Music Video” si “Best Rap Performance”. Tot de pe albumul “Damn”, care a primit tilul de “Best Rap Album”, piesa lansata in colaborare cu Rihanna, “Loyalty” este, conform premiilor Grammy, “Best Rap / Sung Performance”.

Un total de 5 premii pentru Kendrick Lamar – ce l-au facut unul dintre cei mai premiati artisti ai serii.

Tot in cadrul evenimentul de seara trecuta, a fost lansat si un spot TV pentru filmul Black Panther, film a carui colana sonora este realizata de catre Kendrick.

Recent, Kendrick Lamar a lansat All The Stars, alaturi de SZA, prima piesa de pe “Black Panther”.

Albumul este disponibil aici.

Anul trecut, Lamar a lansat cel de-al patrulea album de studio, ”DAMN.”, ce a fost vandut in peste 600.000 de copii in prima saptamana – un record pentru intreaga sa cariera si, totodata, pentru orice alta lansare din anul precedent. Albumul a urcat direct pe prima pozitie in topul Billboard 200, unde a ramas timp de patru saptamani, consecutiv. Complex Magazine a declarat ca este ”cel mai ambitios album de pana acum”, NPR l-a descris ”introspectiv si neiertator”, in timp ce Rolling Stone l-a numit ”cel mai talentat rapper al generatiei”.