MUZE, singura trupă rap din România a lansat albumul de debut, „O să fie bine”

0

MUZE, singura trupă rap din România formată din 5 fete, a lansat albumul de debut, „O să fie bine”, pe 25 octombrie 2017.

După ce am dat cu pace pentru elementele culturii hip-hop, ne-am lăsat inspirate de cele 4 anotimpuri într-un basm vizual modern, am răcorit vara cu aloe vera și am zis că o să fie bine, a sosit momentul confirmării acestei promisiuni.

EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover prezintă un album diversificat, dar totodată unitar. Fiecare dintre cele 15 track-uri transmite o stare aparte, având în comun mesajul central de învingere a obstacolelor și certitudinea că, prin ambiție, perseverență și credință, în final totul își găsește rezolvarea. Pe tot parcursul zilei lansării, ascultătorii au fost invitați să descopere LP-ul într-un mod atipic, cu fiecare piesă publicată din oră în oră.

Pentru că susținerea voastră e foarte importantă pentru noi, vă rugăm să ne fiți alături și de această dată publicând pe site-ul vostru comunicatul de presă atașat în acest mail. De asemenea, vă invităm să ascultați materialul, dar și să vedeți videoclipurile pieselor extrase de pe album. După publicare, vă rugăm să ne transmiteți link-ul articolului, astfel încât să îl promovăm, la rândul nostru.

Mai multe informatii despre trupa veti gasi aici.