Concert Iris la Bucuresti pe 8 februarie in Club Quantic

0

IRIS va sustine un show in data de 8 februarie 2019 in clubul Quantic din Bucuresti. Concertul se numeste „Lumea toata e un circ” si reprezinta cel mai nou proiect muzical al trupei.

Titlul show-ului este inspirat de albumul cu acelasi nume, lansat in octombrie 2018 in format CD si dublu vinyl. Aceasta noua productie este o reinventare a trupei in componenta actuala si ofera un nou suflu muzical ce se imbina perfect cu acordurile clasice marca IRIS, totul pentru a inspira noua generatie a publicului rock, dar si fanii sustinatori de-o viata ai formatiei.

Concertul este unul conceptual in care trupa isi doreste sa implice fanii, lasandu-le acestora oportunitatea de a selecta melodiile din playlist. Astfel fanii IRIS se pot bucura de melodiile lor preferate atat de pe noul album dar si din cele consacrate. Propunerile fanilor sunt asteptate in mesaj privat pe pagina de facebook a trupei.

Pe parcursul a mai bine de o ora jumatate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formatiei, in care acordurile muzicii vor face ca auditoriul sa experimenteze multiple sentimente si stari inspirate din realitatea contemporana.

IRIS este:

Nelu Dumitrescu – tobe (membru fondator)
Costi Sandu – voce
Nutu Olteanu – chitara (membru fondator)
Andrei Balasa – chitara solo
Relu Marin – clape
George Costinescu – chitara bas
Cristi Dumitrescu – tobe

Concerte viitoare:

8 februarie – Bucuresti
14 februarie – Alba Iulia
15 februarie – Zalau
16 februarie – Vatra Dornei
22 februarie – Oradea
23 februarie – Baisoara
1 martie – Ramnicu Valcea
2 martie – Craiova
15 martie – Baicoi
16 martie – Cluj
22 martie – Timisoara
23 martie – Brasov
30 martie – Suceava
31 martie – Bacau
5 aprilie – Tarnaveni
13 aprilie – Calarasi

La lista afisata se va face update permanent pe pagina de facebook a trupei.