Trucuri de frumusețe dezvăluite de vedetele internaționale

0

Cu siguranță vă întrebați adesea cum reușesc vedetele să fie atât de frumoase în orice situație. Care este secretul pentru o piele perfectă, ce trucuri aplică vedetele internaționale pentru a fi impecabile atunci când ies din casă? Aflăm chiar de la ele: 

Beyonce

„O femeie este extrem de frumoasă atunci când zâmbește. Ȋntotdeauna trebuie să folosiți o cremă hidratantă pentru ten pentru a vă menține veșnic tinere, cu un aspect proaspăt și cât mai puține riduri.”

Sursa foto: Paola Kudacki

Scarlett Johansson

Ȋmi clătesc seara tenul cu puțin oțet de mere și nu folosesc niciodata produsele de machiaj celebre care sunt pline de chimicale. Mi s-a întâmplat să mă irit de foarte multe ori si nu descopeream cauza. Mai târziu am ințeles că secretul este de a apela la cât mai multe metode naturiste.

Sursa foto: Pinterest

Cindy Crawford

Cindy Crawford spune că secretul tenului său impecabil este hidratarea intensă. Cindy a avut ani la rând probleme cu acneea dar a reușit să scape de ea. Pentru acest lucru, fostul top model american folosește zilnic un amestec de lapte si apă minerală, pe care îl pune într-un spray, cu ajutorul căruia îsi împrospătează chipul pe tot parcursul zilei. Efectul este unul răcoritor, iar tenul ei continua să arate perfect. „Mai toți make-up artiștii cu care lucrez în ultima vreme, spun că pielea mea arată mult mai bine în prezent, decât arata acum doisprezece ani.”

Sursa foto: Pinterest

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt a recunoscut că atunci când îi apare un cos, secretul său este să aplice pastă de dinți pe el, peste noapte. Ȋn felul acesta, a doua zi va arăta perfect, pentru că pasta de dinti usucă foarte bine zona cu probleme și tenul poate fi acoperit cu ușurință cu fond de ten sau un creion corector. 

Sursa foto: InStyle

Nicole Kidman

Ești roșcată natural și nu știi cum să îți întreții mai bine culoarea părului? Ȋntreab-o pe Nicole Kidman! Actrița a recunoscut de curând că secretul părului său mereu sănătos si strălucitor stă în sucul natural de merișoare (coacăze roșii de pădure). Pentru a-și revigora culoarea naturală a părului, aceasta își aplică acest suc, după fiecare baie!