Declarații emoționante despre sarcina Gabrielei Cristea

0

Pe Gabriela și Tavi îi leagă o frumoasă poveste de dragoste care s-a înfiripat pe platoul de filmare al emisiunii “Te vreau lânga mine” unde Tavi venise sa dea o probă. Ȋn urmă cu doi ani, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în fața Ofțterului Stării Civile. După o logodnă romantică la Veneția, vedetele au dorit să intre în rândul lumii și au semnat actele de cununie la Primăria Sectorului 4, avându-i alături pe cei mai buni prieteni și pe cei din familie. După aceea lucrurile au decurs de la sine, așa cum se întâmplă când există dragoste cu adevarat.

“Am reușit 10 zile să păstrăm doar pentru noi această veste. Dar pâna la urmă ne-ați descoperit. Am fost cu o prietenă de-ale Gabrielei să cumpr inelul, dar doar pentru marime, modelul eu l-am ales. Am reușit să țin surpriza, chiar nu s-a prins. Am plănuit totul cu o zi inainte, vineri am hotărât și sâmbătă am plecat la Veneția. Eram pe o gondolă cu o șampanie. Plecarea a fost cadoul de ziua ei. N-am făcut nicio poză pentru că era întuneric, noaptea romantic. Ȋn gondolă nu poți să te pui în genunchi, am profitat de asta” a mărturisit Tavi la Kanal D.

De atunci, frumoasa brunetă și soțul ei și-au dorit enorm un copil iar Dumnezeu le-a ascultat rugăciunile deoarece anunțul a sosit:

“Să vă povestesc de ce astăzi este o zi specială. V-am povestit momentul când eu m-am îndrăgostit de Tavi. Ȋn urmă cu doi ani, pe 30 aprilie, ne-am hotărât să ne căsătorim. Uneori am crezut că Dumnezeu ne pedepsește, dar din contra. Astăzi este o zi specială. Astăzi, vă mărturisesc că trăim cele mai frumoase momente din viața noastră. Sunt însarcinată”, a declarat Gabriela Cristea.

Sursa foto: Libertatea