1 Mai Mare, concerte la Vama Veche

    0

    1 Mai Mare dã ceasul cu douã luni mai devreme pentru concerte ºi petreceri în Vama Veche

    Celelalte Cuvinte, Sarmalele Reci, Niºte Bãieþi, Les Elephantes Bizzares , East Roots, White Walls, Brigada Hades, Perfect Zero For Infinity ºi Blue Pulse – peste 12 ore de live, în douã zile de concerte 1 Mai Mare

    În week-endul lui 1 Mai, pe plaja din Vama Veche avem parte de 1 Mai Mare, evenimentul care, în acelaºi spirit cu Stufstock-ul, reuneºte o serie de concerte rock speciale, concursuri, sporturi ºi bibliotecã pe plajã. La a doua ediþie, 1 Mai Mare îi aduce pe aceeaºi scenã, vineri (29 aprilie) ºi sâmbãtã (30 aprilie), pe Celelalte Cuvinte (hard rock), Sarmalele Reci (altrenative rock), Niºte Bãieþi (romanian punk rock covers), Les Elephantes Bizzares (electro-pop-rock), East Roots (reggae), White Walls (progressive-metal), Butch & Brigada Hades (hip-hop), Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore) ºi Blue Pulse (rhythm & blues). Anul trecut, concertele 1 Mai Mare au adus în faþa scenei peste 15.000 de spectatori. Intrarea este 10 lei (o bere inclusã).

    1 Mai reprezintã în mod tradiþional debutul sezonului estival ºi pentru mulþi dintre noi este primul prilej din an de a prinde câteva zile pe malul mãrii. Vama Veche rãmâne destinaþia celor care îºi doresc sã asculte muzica bunã pe plajã, pânã la rãsãrit, într-o atmosferã boemã.

    Realizat de Capricorn and Capricorn Productions, casa de producþie care de nouã ani participã la organizarea festivalului Stufstock, 1 Mai Mare propune, începând din 2010, un eveniment organizat pe plajã, lângã mare, ºi care sã reuneascã pe aceeaºi scenã artiºti consacraþi, care reprezintã diverse genuri muzicale ascultate în Vamã, alãturi de concertele mici ale newcomers-ilor aflaþi la început de drum.

    Dacã în 2010 1 Mai Mare a “deschis sezonul de cântare, la mare”, anul acesta vara vine mai devreme în Vama Veche. De 1 Mai dãm ceasul înainte cu 2 luni si avem parte de concerte ºi de petreceri ca în plin sezon.
     
     
     
    1 Mai Mare începe vineri, 29 aprilie, cu trupele White Walls ºi Sarmalele Reci ºi continuã cu o petrecere într-un cort imens, pe plajã, unde se va asculta “muzicã de Vamã“. Programul zilei de vineri va fi urmãtorul:

    19:00 – 20:30 – muzicã DJ, warm-up
     
    20:30 – 21:30 – concert White Walls (progressive-metal)
     
    22:00 – 23:00 – concert Sarmalele Reci (altrenative rock)
     
    23:15 – 00:15 – concert DJ pe scena festivalului
     
    00:15 – 06:00 (dimineaþa) – petrecere cu DJ Teo în cortul imens de pe plajã

    Sambãtã, evenimentul va fi deschis la amiazã, iar pânã la 5 dupã-masa vor avea loc competiþii sportive de fotbal ºi volei pe plajã, cu trageri la poartã, trageri de funie, probe cu obstacole, sau concursuri spontane, cu premii.  Toatã dup-amiaza, un dj va mixa pe plajã piese populare în cluburile din Vama Veche. Vor fi amenajate mai multe zone pentru activitãþi specifice sezonului de varã: un workshop de juggling , ºezlonguri pentru citit ºi relaxare, cu o carte bunã în mânã, de la biblioteca de pe plajã. Programul complet de sâmbãtã va fi urmãtorul:

    13:00 – 17:00 – campionate de fotbal, volei, concursuri de facut castele din nisip etc.
     
    17:00 – 17:30 – concert Blue Pulse (rhythm & blues)
     
    18:00 – 18:45 – concert East Roots (reggae)
     
    19:15 – 20:00 – concert Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore)
     
    20:30 – 21:15 – Brigada Hades (hip-hop)
     
    21:45 – 22:30 – concert Niste Bãieþi (romanian punk rock covers)
     
    23:00 – 23:45 – concert Les Elephants Bizzares (electro-pop-rock)
     
    00:15 – 01:45 – concert Celelalte Cuvinte (hard rock)
     
    01:45 – 06:00 dimineaþa – petrecere în cortul de pe plajã

    1 Mai Mare este realizat ºi cu sprijinul Primãriei din Limanu.

    Vama este pregãtitã sã primeascã public din toatã þara ºi sã deschidã vinerea viitoare seria de evenimente care promoveazã atât muzica, cât ºi filmul, teatrul ºi fotografia, în aºteptarea Stufstock 2011. În 2010, de 1 Mai, Viþa de Vie, E.M.I.L., Urma, Za Duff, Chester ºi Replace au evoluat în faþa a peste 15.000 de spectatori. De 1 Mai Mare, în Vamã dãm ceasul cu 2 luni mai devreme.