Alex Mica – „Heya”

  0
  A înnebunit publicul cu piesele: “Dalinda” și  “Breathe”, iar acum a sosit momentul ca producãtorul și interpretul casei de producții 1ArtistMusic , Alex Mica, sã lanseze o nouã piesã cu un sound nou, perfectã pentru sezonul rãcoros.
   
  Piesa se numește “Heya” și  este produsã de Alex Mica, Dony si The Kid continuând povestea de dragoste trãitã în videoclipul melodiei „Breathe”,  de tânãrul artist timișorean, stabilit în Constanța.
   
  Odatã cu noua melodie, Alex Mica,  adaugã la genul dance care la consacrat și influențe de soul, r&b, stil muzical care, cu certitudine, îi pune foarte bine în valoare creația și talentul muzical.
   
  „Dupã Breathe, Heya e piesa în care meditez asupra existenþei mele dându-mi seama cã cel mai important element al iubirii e prietenia. Refrenul piesei este un îndemn pe care mi-l adresez, înþelegând câtã nevoie am de mine pentru a depãºi greutãþile vieþii. În strofe vorbesc despre lumea în care trãim, locurile în care am fost ºi oamenii pe care i-am cunoscut; realizez cã de unul singur mã îndrept spre nicãieri ºi, astfel, cã e nevoie de schimbare, lãsând în urmã trecutul plin de dezamãgiri”, declarã Alex Mica.
   
  Alex Mica în reþelele sociale: