Alex Mica lanseaza „Diamonds of Glory”

  0
  Talentatul artist al casei de productie 1ArtistMusic, Alex Mica, cunoscut de intreaga lume datorita hitului “Dalinda”, lanseaza astazi o noua piesa care poate de asemenea avea ecouri internationale si se numeste “Diamonds of Glory”. De data aceasta, Laurentiu Duta, fondator, impreuna cu Dony, al 1AM si producatorul muzical nr. 1 din Romania la ora actuala, a fost “maestrul de ceremonii” al productiei, bineinteles imreuna cu Dony, Alex Mica si The Kid. Productia si inregistrarea piesei s-au facut in studioul acestuia din Navodari, dotat dupa cum spun apropiatii, cu echipamente de top, in cele mai bune conditii tehnice, de care au parte nume importante din industria muzicala internationala precum Justin Bieber si alti “grei“ ai muzicii. Muzica este semnata de Alex Mica, Dony, Laurentiu Duta si The Kid.
   
  Ascultand cu atentie versurile, constati ca piesa iti ofera un “altfel” de stil, cu totul diferit. Versurile sunt in continuare conturate de emotie, iubire, speranta dar care au ajuns  la un alt nivel ce iti inspira maturitate, singuranta
   
  Diamonds of Glory este o metafora care se refera la amintiri de neuitat culese de-a lungul vietii. Piesa este una, cred eu, profunda deoarece versurile si linia au, in opinia mea, o mai mare maturitate decat cea a pieselor precedente si sper ca publicul sa reactioneze pozitiv la aceasta schimbare”, declara Alex Mica.