Alex Mica lanseaza videoclipul piesei „Breathe”

  0
  Alex Mica, talentatul solist ºi compozitor al labelului 1Artist Music, lanseazã clipul ultimului sãu single: „Breathe”, material filmat pe „drumul din nori (Transfãgãraºan) cât ºi într-o locaþie exclusivistã  de lângã Bucureºti.
   
  Povestea creatã împreunã cu regizorul Costas Ivanov îl are în prim plan pe Alex alãturi de fosta sa iubitã, rol jucat de cãtre Adelina Pestriþu, o prezenþã mondenã intens mediatizatã de presa din þara noastrã. Acþiunea se desfãºoarã la ziua de naºtere a personajului principal, eveniment la care, certaþi fiind, fosta iubitã ia decizia sã îi facã totuºi o surprizã ºi soseºte la petrecere, moment în care îl gãseºte pe Alex în ipostaze nu tocmai benefice relaþiei lor.
   
  Alex Mica: „Videoclipul piesei Breathe contureazã starea profundã de melancolie din piesã, reflectând dorinþa de a o avea alãturi pe femeia iubitã care, însã pleacã farã sã mai dea niciun semn ºi se întoarce într-un moment nepotrivit, prinzându-mã într-o ipostazã compromiþãtoare care o face sã plece definitiv, lãsându-mã singur ºi distrus…”
   
  Adelina Pestriþu: „A fost o plãcere pentru mine sã interpretez acest rol. M-am bucurat de sprijinul unei echipe profesioniste, iar rezultatul final m-a impresionat. Sper ca fanii lui Alex Mica sã fie încantaþi de ceea ce a ieºit ºi sã-l sprijine în continuare.”
   
  Cu siguranþã, clipul melodiei „Breathe” se înscrie cu brio în topul celor mai scumpe videoclipuri filmate în ultimii ani de un artist roman.