Amsterdam Calling: Dutch Queen’s Day Edition @ The Ark

    0

    Heineken prezinta Amsterdam Calling, incepand din 30 aprilie cu o prima editie, ,,Dutch Queen’s Day Edition”, in premiera la The Ark. Amon va pregati un warm-up pe masura, urmand ca DJ Lemon8 si Boy Van Lamoen sa dea startul petrecerii in stil olandez.

    Prima editie Amsterdam Calling, “Dutch Queen’s Day“, va sarbatori ziua Reginei Olandei intr-o atmosfera energizanta, plina de senzatii tari, petrecerea “regala” incepand pe ritmurile muzicii electronice ale celor doi DJ olandezi recunoscuti pe plan international: Lemon8 si Boy Van Lamoen.

    Lemon8 sau Harry Lemon este un dj veteran al stilurilor techno – trance, dar si un prolific producator. Artistul devine recunoscut pe plan international in 1993 cu piesa Model8, care in prezent este considerata un punct de reper in muzica electronica dance. De-a lungul anilor, muzica si remixurile sale devin cunoscute pentru versatilitatea stilurilor abordate, piesele sale fiind reinterpretate si remixate de un numar uimitor de DJ ca Danny Tenaglia, Tiesto, Howells Danny, Armin van Buuren, Hawtin Richie, Sasha si multi altii. Astazi, Lemon8 este recunoscut ca o influenta majora pe scena muzicii electronice dance din lume, mixand ca DJ in peste 50 de tari, la cele mai importante cluburi, prezentand totodata, in fiecare luna, propriul show de radio numit 8TM.

    Boy Van Lamoen propune un sound aparte, un mix intre techno, electro si trance, cu influente funk si multe climax-uri ce impresioneaza la fiecare piesa. Impreuna cu un prieten apropiat a format duo-ul Collusion in 2000, unde track-uri ca Impetuous si Conspiracy s-au clasat pe locul 1 pe chart-urile dance din Olanda, Spania, Elvetia, Norvegia, Suedia si Belgia. Dupa ce Boy Lamoen alege o cariera solo, in scurt timp apar materiale ca Ventricle si Increase / Decrease, care vor surprinde prin stilurile abordate si calitatea acestora.

    Nu rata prima noapte Amsterdam Calling, sambata, 30 aprilie, incepand cu ora 22:00, la The Ark.  Eveniment organizat de The Ark si prezentat de Heineken.

    The Ark: Uranus 150, sector 5, Bucuresti