Andreea Balan lanseaza videoclipul Like a Bunny

    0

    Andreea Balan lanseaza videoclipul Like a Bunny pe Facebook

    Andreea Balan a postat urmatorul mesaj pentru prietenii ei de pe Facebook (http://facebook.com/andreeabalan):

    “Dragii mei,
     
    Pentru unii vara e pe sfarsite insa mie imi place atat de mult incat eu zic ca vara abia incepe! Like a Bunny e genul de melodie care da tonul petrecerilor si va chem pe toti sa dansati alaturi de mine si dansatoarele mele. Videoclipul a fost filmat in Creta, am lucrat cu Alex Ceausu pentru regie si Cristi Smarandoiu pentru post-productie. A fost destul de usor sa facem bagajele pentru aceasta mini-vacanta: multe costume de baie!! Ne-am jucat in apa si pe plaja si ne-am bucurat din plin de vremea frumoasa! Piesa a fost compusa si produsa de Keo & Bobby Moore care au simtit Like a Bunny ca un single jucaus, o dedicatie sexy atat pentru fete cat si pentru baieti. Daca Trippin’ a avut o tenta mai romantica si lirica, Like a Bunny dezlantuie un party pe plaja! We’re gonna keep this party rockin’ up until dawn!

    Va mai spun doar ca tot ceea ce vedeti in videoclipul Like a Bunny ne reprezinta – suntem fete sexy cu atitudine si ne simtim bine asa! :)) Daca aveti intrebari, va astept pe Facebook.com/andreeabalan!

     
    Va pup!”

    Andreea se afla in cel mai mare turneu facut vreodata in Romania – Mix Music Evolution care strabate toata tara, trecand prin 33 de orase cu 100 de zile de spectacol. In fiecare sambata pana la sfarsitul anului, artista impreuna cu Petrisor si colegele sale, prezinta Dancing Show – un show conceput ca un spectacol de revista in care se canta cele mai tari hituri ale artistei si se danseaza diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.