Aylin a lansat noul single, „Cloud”

  0
  Aylin Cadir a lansat ieri, 3 octombrie, single-ul de pe primul ei album din cariera solo, Cloud. La ora 3PM, fanii lui Aylin au fost primii care au putut asculta pe Facebook noua melodie compusã de Christieși Bazooka de la Moonlight Breakfast.
   
  „Am ales-o ca single pentru cã mi se pare piesa care descrie cel mai bine întregul album prin felul ei easy, foarte viu și jucauș, dar și un pic melancolic. A fost chiar un pariu, pentru cã este o piesã care n-are refren vocal, ci doar linie melodicã de clarinet”, declarã Aylin.
   
  Pentru artwork-ul Cloud, Aylin a realizat și o ședintã foto, împreunã cu fotograful Tibi Clenci și stilstul Amir Doboș. Shootingul o pune pe cântãreațã într-o postura seducãtoare, dark și high fashion.
   
  Cloud anunțã lansarea primului album din cariera solo a lui Aylin, care va apãrea pe piațã în noiembrie. Cloud va fi un album de jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, și va conține 9 piese semnate de compozitoriiAlex Burcea, Elena Moroșanu, Ciprenko și Christie și Bazooka de la Moonlight Breakfast.